Sagan er uden brud men tvivlsom til videre Tour-færd

Peter Sagans hold, Bora, vil torsdag morgen tage stilling til, om slovakken starter på 18. etape efter styrt.

Slovakken Peter Sagan (Bora) styrtede på en nedkørsel 27 kilometer fra mål på 17. etape af Tour de France. Foto: Philippe Lopez/Ritzau Scanpix

Slovakken Peter Sagan (Bora) styrtede på en nedkørsel 27 kilometer fra mål på 17. etape af Tour de France. Foto: Philippe Lopez/Ritzau Scanpix

Allerede tirsdag blev det klart, at Peter Sagan ikke længere pointmæssigt kan indhentes i kampen om pointtrøjen.

Men slovakken fra Bora-holdet skal dog først over målstregen på den afsluttende etape søndag til Paris, inden han kan lade sig hylde som vinder af den grønne trøje for sjette gang.

Og det er langt fra sikkert, at det lykkes.

Sagan styrtede nemlig på nedkørslen fra Col de Val Louron-Azet på onsdagens 17. etape og måtte efterfølgende noget forslået kæmpe sig de sidste 27 kilometer til målstregen.

- Efter nærmere undersøgelse efter styrtet på 17. etape af Tour de France er der ikke fundet nogen brud. Peter har store hudafskrabninger og nogle blå mærker på højre side.

- Den endelige beslutning om at stille til start på 18. etape vil blive taget af holdet i morgen tidlig, skriver Bora på Twitter.

Sagan havde efter etapen kræfter nok til at lade sig hylde på podiet i den grønne pointtrøje.

Bora lagde onsdag aften også en video på Twitter, der viser, at sprinteren havde overskud til at møde sine fans foran hotellet.

Selv er Sagan også meget fortrøstningsfuld i forhold til sin videre færd i Touren.

- Tak til alle for støtten. Det var et hårdt styrt, men heldigvis har jeg ikke brækket noget, og jeg er sikker på de sidste fire etaper af Tour de France, skriver slovakken på Twitter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden