Sagen om tilskud til kunstgræsbane udsat

Børne- og familieudvalget har ikke ”en gavecheck på 400.000 kroner” til Thisted Kunstgræs. Nu er sagen blevet udsat

Foto: Ole Iversen

Foto: Ole Iversen

THISTED:- Vi har ikke en gavecheck på 400.000 kroner til Thisted Kunstgræs.

Sådan lyder meldingen fra Poul Hvass Hansen (K), der er formand for børne- og familieudvalget i Thisted Kommune.

Udvalget havde møde i går, tirsdag, hvor Thisted Kunstgræs’ ansøgning om en ekstraordinær støtte på 400.000 kroner blev vendt. Udvalget besluttede at udsætte sagens afgørelse til, efter et endnu ikke fastlagt møde i Thisted Kunstgræs’ bestyrelse er blevet afholdt.

Nødt til at finde løsning

Bestyrelsesmødet var ikke planlagt før tirsdagens udvalgsmøde. Men det er den eneste løsning, hvis ikke børne- og familieudvalget direkte skulle afvise ansøgningen fra Thisted Kunstgræs.

- Vi er nødt til at finde en løsning på en eller anden måde. Hvad det bliver, skal vi lige have vendt i bestyrelsen først, siger Henning Jensen, der sidder i børne- og familieudvalget og repræsenterer kommunen i Thisted Kunstgræs’ bestyrelse.

For mange ekstraudgifter

Anmodningen om den 400.000 kroners ekstraordinære støtte er endt på børne- og familieudvalgets bord, fordi kunstgræsbanen på Lerpyttervej er blevet markant dyrere end forventet.

De øgede udgifter skyldes især et fundament til lystmasterne, ekstra lys på den nye vej til banen, ekstra sand på banen og etableringen af et stadionur, som Thisted Kunstgræs fik i gave.

Kommunen har i forvejen støttet kunstgræsbanen med en million kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.