Sagosen: Enkle fejl og stresset spil

Aalborg Håndbolds norske profil savnede mere kvalitet i den afgørende fase mod Århus

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:På hjemmebane i Jutlander Bank Arena tabte Aalborg Håndbold onsdag aften 24-27 (13-14) til Århus Håndbold. De førte ellers 21-20 med 10 minutter tilbage af kampen og havde på det tidspunkt momentum.

- Vi gik jo på banen for at vinde, men vi manglede noget kvalitet. Vi lod os stresse over, at vi ikke lykkedes med vores ting, og så brød vi ud af aftalerne, siger Sander Sagosen.

Nordmanden nettede syv gange i kampen, men han var alligevel ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Specielt i kampens afgørende fase brændte vi for mange skud på deres målmand. Jeg havde selv et dårligt skud i overtal, og selv om han stod godt, så skød vi altså også selv dårligt, mener Sander Sagosen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.