Saksesparkshelt savner stabilitet i Sønderjyskes kampe

Sønderjyskes Stefan Gartenmann scorede lørdag et flot mål på saksespark. Han ærgrer sig dog over resultatet.

Sønderjyskes Stefan Gartenmann (i midten) kræver mere stabilitet af holdet i de kommende kampe. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sønderjyskes Stefan Gartenmann (i midten) kræver mere stabilitet af holdet i de kommende kampe. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sønderjyske måtte trods adskillige chancer nøjes med 1-1, da holdet hjemme på Sydbank Park tog imod Hobro i Superligaen.

Forsvarsspilleren Stefan Gartenmann spillede hele fodboldkampen i det sønderjyske midterforsvar, og han var ikke fornøjet med kampens resultat.

- Første halvleg var rigtig god. Vi holdt godt fast i bolden, og vi vandt vores dueller. Omvendt var det på de parametre, vi manglede noget i anden halvleg.

- I sæsonen har vi ofte spillet en god, samt en knap så god halvleg i kampene. Ligesom mod Hobro. Vi skal snart spille en hel god kamp, siger Gartenmann.

Trods det skuffende resultat var det ikke en helt almindelig dag på kontoret for den 21-årige Sønderjyske-spiller.

Stefan Gartenmann noterede sig nemlig for sønderjydernes åbningsmål, da han scorede på et forrygende saksespark.

- Jeg blev godt nok overrasket over, at den gik ind.

- Da bolden kom hen til mig, tænkte jeg bare den skulle mod mål. Da den så gled ind, blev jeg bare overvældet af eufori, siger forsvarsspilleren.

Hobro-træner Allan Kuhn var utilfreds med sit mandskabs første halvleg, men han mener, at taktiske justeringer i pausen ændrede kampbilledet.

- Vi lavede en taktisk ændring i pausen, hvor vi skiftede formation fra 4-4-1-1 i stedet for 4-1-4-1.

- Justeringen betød at Vito (Hammershøy-Mistrati red.) gik op og lavede noget pres på Sønderjyskes forsvar, og vi vandt nogle bolde højere oppe på banen.

- Vi må også give Sønderjyske, at de er rigtig gode på hjemmebane. Derfor er det super fedt at komme herfra med et enkelt point, siger Allan Kuhn.

Begge mandskaber kan nu se frem til en landskampspause fra Superligaen. Næste opgave for de to hold er derfor landspokalturneringen i den kommende uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.