Salah stjæler showet og scorer comebackmål efter 52 sekunder

Mohamed Salah gjorde comeback for Liverpool i en træningskamp og scorede på sin blot anden berøring.

Mohamed Salah så på ingen måde ud til at være påvirket af sin skulderskade, da han natten til torsdag gjorde comeback for Liverpool. Foto: Brad Penner/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah så på ingen måde ud til at være påvirket af sin skulderskade, da han natten til torsdag gjorde comeback for Liverpool. Foto: Brad Penner/Ritzau Scanpix

Den egyptiske stjerne Mohamed Salah vendte tilbage med et brag, da Liverpool natten til torsdag stod over for Manchester City i en træningskamp på Metlife Stadium i New Jersey i USA.

Kampen endte 2-1 til Liverpool, og det var takket være en lynscoring af Mohamed Salah og en sen straffesparkscoring fra Sadio Mané.

Leroy Sané havde bragt City foran med 1-0 efter 57 minutters spil.

Salah, der sidste år scorede 44 mål i alle turneringer for Liverpool, havde forud for nattens opgør ikke været i aktion for klubben, siden han udgik med en skulderskade i Champions League-finalen i maj.

Men det tog mindre end et minut, før han var tilbage som målscorer.

Salah blev skiftet ind efter godt en times spil, og ifølge Liverpools officielle Twitter-profil gik der sølle 52 sekunder, før Salah headede bolden i kassen med sin blot anden berøring i kampen.

Også Mané blev skiftet ind efter cirka en times spil, og de to offensive profilers effekt på opgøret var tydelig.

Foruden hovedstødsscoringen kom Salah frem til flere gode chancer, og i det 94. minut sikrede Mané sejren med sin scoring på straffespark.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, havde på forhånd sagt, at Salah muligvis ville gøre comeback i nattens opgør. Ifølge den tyske manager kan Salah stadig mærke skaden i skulderen, men er derudover 100 procent fit.

Mohamed Salah slog sidste sæson scoringsrekorden i Premier League, da han kom på måltavlen i alt 32 gange.

Liverpool endte sidste sæson som nummer fire i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.