EMNER

Salg af antenneanlæg sikrer indflydelse

Sidste kapitel i salget af Pandrup-Kaas Antenneforening er skrevet

PANDRUP:Ifølge vedtægterne krævede det to ekstraordinære generalforsamlinger at vedtage et salg af foreningens antenneanlæg. Til begge generalforsamlinger var det bestyrelsens klare holdning, at et salg til Stofa var den bedste løsning. Stofa leverer i dag tv, bredbånd og telefoni til foreningen.

Og medlemmerne var helt enige. Til begge generalforsamlinger var der overvældende flertal for bestyrelsens forslag om at sælge til Stofa. Til den anden ekstraordinære generalforsamling forleden var der 118 ja-stemmer ud af 126.

- I bestyrelsen mener vi, at et salg er den eneste og bedste løsning, så vi er selvfølgelig meget glade for, at medlemmerne ser det på samme måde. I stedet for at en ny aktør skulle på banen, med deraf følgende nødvendige ændringer af teknisk udstyr, email og så videre, så fortsættes der med kendte både tekniske og indholdsmæssige kvaliteter. Medlemmerne får via et brugerudvalg muligheden for stadig at have indflydelse - samtidig med at det ikke længere er medlemmerne, som skal investere mange penge i at holde et antenneanlæg opdateret, siger antenneforeningens formand, Steen Holm.

Det provenu, der kommer fra salget af foreningen, udbetales som en kontantrabat til de medlemmer, der var aktive betalende per 1. oktober 2013 over en periode på fire år. Samtidig overtager Stofa forpligtelserne ved at opgradere og vedligeholde antenneanlægget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst