Slagterier

Salget svigtede Vrå-slagteri

Det lykkedes ikke Danish Meat Company at blive belønnet for dyrevelfærd og kødkvalitet.

Der kommer måske atter liv bag murerne på det lukkede slagteri i Vrå.  Arkivfoto: Martin Damgård

Der kommer måske atter liv bag murerne på det lukkede slagteri i Vrå. Arkivfoto: Martin Damgård

Målsætningen om en større grad af dyrevelfærd i kraft af korte transporttider og højere kødkvalitet som følge af en skånsom slagtemetode blev opfyldt, men i salgsleddet lykkedes det ikke at få kunderne til at betale ekstra for kødet fra slagteriet Danish Meat Company i Vrå, der onsdag morgen gik i betalingsstandsning og næppe står til at redde. - Jeg må være ærlig og sige, at vi ikke har været dygtige nok til at sælge vores varer til så høje priser som forventet, konstaterede en synligt bevæget formand for slagteriet, svineproducent Jens Peter Lunden, Asdal, onsdag. Forud var gået dage med hårdt arbejde i forsøget på at skaffe ny kapital med henblik på at videreføre slagteriet, men ifølge slagteridirektør Carsten Sørensen gjorde finanskrisen det umuligt at rejse ny kapital i øjeblikket.