Saltum Borgerforening fylder 10 år

En af områdets ældste foreninger bliver fejret

Anni Stonor oplyser, at Saltum Borgerforening fejrer 100 års fest med ny flagalle, foredrag og fest, Foto: Flemming Dahl Jensen

Anni Stonor oplyser, at Saltum Borgerforening fejrer 100 års fest med ny flagalle, foredrag og fest, Foto: Flemming Dahl Jensen

En af områdets ældste foreninger, Saltum Borgerforening, fylder 100 år torsdag 29. september, og det bliver behørigt fejret fredag 30. september, hvor borgerne ud over at mindes de forgangne 100 år også får mulighed for at præge fremtiden

- Festlighederne starter klokken 15 på Sparekassetorvet ved Sparekassen Vendsyssel, hvor vi indvier foreningens nye flagallé, som foreningen har modtaget tilskud til fra Spar Hvetbo Fonden, oplyser Anni Stonor, formand for borgerforeningen.

Derfor er det også repræsentanter fra fonden i skikkelser af Christian Hem og Mogens Fransen, der holder den officielle åbningstale.

Derefter byder Saltum Borgerforening byder på en forfriskning i forbindelse med indvielsen, og kl. 15.30 serveres der kaffe i Egnssamlingens store sal for de borgere, der har tilmeldt sig dagens og aftenens arrangement.

Der vil være et indlæg om borgerforeningens historie, og professor Jørgen Primdahl fra Københavns Universitet er inviteret til at indlede eftermiddagens tema under overskriften "Hvilken udvikling ønsker vi i fremtiden?"

Det handler om, der kan skabes større sammenhæng mellem Saltum og det åbne land og om der kan opdyrkes nye fællesskaber og begivenheder.

Denne del af arrangementet holdes i samarbejde med Vækst- og Udviklingsafdelingen i Jammerbugt Kommune i forbindelse med projektet Fremtidens Landskaber.

Så er det blevet tid til fest med middag og musik, hvor deltagelse og forplejning er gratis, mens drikkevarer er for egen regning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.