Saltum-spejdere er hjemme igen

Overvejer at tage til korpslejr 2013 i Stavanger

Juniorpigerne deltog i nedbrydningen af lejren. Privatfoto

Juniorpigerne deltog i nedbrydningen af lejren. Privatfoto

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

SALTUM:Om lidt bliver her stille. Det er i hvert fald meget beskrivende for søndag, som var den sidste dag på Spejdernes Lejr i Holstebro.

For KFUM-spejderne, kaldet Søfolket, i Saltum var det en flok trætte juniorer, som søndag morgen nærmest skulle rystes ud af soveposen.
- Det er lidt en flad og sørgelig stemning over lejren den sidste dag, fortæller juniorpigerne, som tog aktiv del i nedbrydningen af deres lejr.
Pigerne er dog enige om, at det bliver rart at komme i egen seng igen, ligesom rent tøj, bad, fodbad og ingen kø ved toilettet er privilegier i hverdagen derhjemme.
Søfolket fra Saltum, både ulve, junior, spejdere, klan og ledere er enige om at denne lejr har været fantastisk og rig på oplevelser.

Overvejer Norge i 2013

En del af Søfolkets ledere er begyndt at planlægge næste års sommerlejr. Der er planer om en Ås-lejr, men på Spejdernes Lejr har Norge gjort et stort nummer ud af at reklamere for de norske spejderes korpslejr i Stavanger, som går under mottoet ”Ganske imponerende”. Dette har givet inspiration og genovervejelse af næste års lejr for Søfolkets ledere.

Søfolkets juniorer er i løbet af lejren blevet rigtig gode venner med de skotske pigespejdere, som Jammerbugt kommune har været vært for. Skotterne kvitterede venskabet med at forære skotske tørklæder til hele flokken af spejdere fra Jammerbugt kommune.
KFUM-spejderne fra Saltum drager hjem for at tømme patruljekasser og tørre telte.
Herefter er der en smule ferie for de fleste, inden starten på tages på det kommende spejderår. Det sker tirsdag 21. august i spejderhuset på Nolsvej 5 i Saltum.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.