Samler julegaver til udsatte børn

Sidste år var der gaver til 99 børn

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Susanne Hald fra Hjørring står klar til igen i år at samle legetøj ind. Legetøjet skal bruges stil julegaver til udsatte børn i kommunen. Susanne Hald gennemfører indsamlingen i samarbejde med ansatte på det specialiserede område i Hjørring Kommune. De finder de børn, der har behov for gaverne.

- Sidste år fik vi samlet så meget ind, at der var flere gaver til de 99 børn, der fik. Så vi håber, at kunne gentage succesen. Lige nu har jeg brug for nogle frivillige, der vil hjælpe mig med at sortere og ordne legetøjet, forklarer Susanne Hald.

Og så efterlyser hun lettere brugt legetøj eller forretninger, der vil donere legetøj.

- Vi sørger for at bringe det i orden med for eksempel batterier og så pakker vi det fint ind som julegaver. Vi har lånt et lokale i Ungehuset Nord - det gamle Motellet - hvor vi vil være hver eftermiddag fra mandag 30. november. Her kan man bare komme og aflevere det, man vil donere til indsamlingen, siger Susanne Hald.

Hun forklarer, at det er indgangen længst væk fra byen. De familier, der får del i gaverne, kan hente dem 17. og 18. december.

Vil man hjælpe, kan man kontakte Susanne Hald på telefon 40 53 23 27.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.