Samme mand sigtes for to røverier i rap

29-årig aarhusianer mistænkes for kioskrøverier lørdag og søndag. Foto fra politiet gav hurtigt tip.

Samme mand sigtes for to røverier i rap

Når politiet offentliggør et foto af en kriminel i aktion, går der nogle gange kun få timer, før en mistænkt er anholdt.

Sådan var det også søndag, da Østjyllands Politi om eftermiddagen besluttede at udsende foto af en mand, der to dage i træk menes at have begået røveri mod en kiosk i Føtex i Viby Centret ved Aarhus.

Her gik der kun cirka fem timer, før betjente - helt udramatisk, lyder det - kunne pågribe en 29-årig mand i Aarhus.

- Det er udelukkende på grund af offentliggørelsen af de billeder, at han er anholdt, siger vagtchef Tommy B. Jørgensen.

"Tøm kassen!", lød gerningsmandens kommando lørdag eftermiddag lidt før klokken 16, da han truede ekspedienten med noget, der ligner en kniv.

Søndag eftermiddag opførte røveren sig en smule anderledes. Her løftede han op i trøjen og demonstrerede på den måde, at han havde et våben.

Lørdag optrådte han iført en grålig habit, lyseblå t-shirt og sorte sko. Søndag havde han skiftet til en mørkeblå eller sort jakke og en lilla t-shirt.

Begge gange fik han truet sig til kontanter, og i begge tilfælde forsvandt han til fods, lyder det fra politiet.

Søndag aften afhøres den 29-årige, og det vides derfor ikke, hvordan han forholder sig til sigtelserne. Formentlig skal han mandag fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.