Sammenhold i Sterup

Omkring 150 deltagere til fest på byens sportsplads

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STERUP:Den sidste butik har for længst drejet nøglen i Sterup, men landsbyens knap 200 indbyggere holder sammen og sørger for, at der fortsat er liv på blandt andet den nedlagte sportsplads.

- To gange om året holder vi fest på pladsen, og sommerfesten i år har pænt besøg, storsmiler borgerforeningens formand, Heidi Pølund.

Hun er nyvalgt på posten i år og er samtidig dagplejer med bopæl mellem Jerslev og Sterup, så hun har stort kendskab til lokalområdet.

- Alle kender alle i området, og heldigvis er der rigtig mange, der bakker op om vores arrangementer og således også sommerfesten.

Udover de to årlige, udendørs begivenheder står Sterup Borgerforening også for fællesspisning i byens forsamlingshus to gange om året.

15 med i Sterupløbet

Sommerfesten blev indledt med gratis kaffe og rundstykker, og 15 motionsglade deltog lørdag formiddag i et løb på 6,5 km.

I Pony Games, hvor hest og rytter skulle klare forskellige forhindringer, deltog 12, og der var også rigtig fin deltagelse i det populære havetraktortræk.

- De stærkeste af dem kan trække op til 1200 kilo på slæden, fortæller John Hansen fra Ørtoft Borgerforening, der venligst havde lånt foreningens slæde ud til Sterup.

Han påtænker at arrangere et Vendsyssel Mesterskab i havetraktortræk, og at dømme efter begejstringen i Sterup lyder det som en god idé.

Sommerfesten blev rundet af med fællesspisning og dans i teltet til musik af Traffic fra Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.