Aalborg

San Giovanni truet af dyrevenner

Ejeren af San Giovanni, Mikele Volpi, er blevet truet med at blive sat på Dyrenes Venners Sorte Liste over restaurationer, der serverer foie gras

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mikele Volpi, køkkenchef på San Giovanni, har ikke foie gras på menukortet og var da også noget uforstående overfor, at den ærke-italienske restaurant blev truet med at komme på en sort liste med den franske specialitet som direkte årsag.

AALBORG:Mikele Volpi modtog forleden et brev fra Dyrenes Venner. I brevet kunne han læse, at hans restaurant, San Giovanni, ville figurere på dyreforeningens Sorte Liste, hvis ikke han fjernede foie gras fra menukortet inden fire uger. Mikele Volpi var rystet. - For det første synes jeg, at det var et meget ubehageligt brev. Og for det andet, så er vi en ærke-italiensk restaurant, så vi har aldrig brugt foie gras i nogle af vores menuer, forklarer Michele Volpi, der efter chokket havde lagt sig greb telefonen og ringede til Dyrenes Venner. - Jeg spurgte, hvor de havde fået at vide, at jeg serverede foie gras og det var åbenbart en af deres medlemmer, der havde set det. Men selvom jeg sagde, at jeg aldrig havde haft foie gras på San Giovanni, fik jeg ikke en undskyldning, siger Mikele Volpi. Det får han nu. Formanden for Dyrenes Venner, Peter Mollerup, beklager meget, at Michele Volpi har modtaget et brev fra Dyrenes Venner. - Vi må have fået et tip fra en af vores medlemmer og så ikke tjekket det. Vi plejer at tjekke på restaurantens hjemmeside, om de har foie gras på menukortet. Det er jeg meget ked af, og derfor vil jeg give en personlig undskyldning til restauranten, bedyrer Peter Mollerup. Mikele Volpi er glad for, at Dyrenes Venner vil undskylde, men han synes stadig, at det er en forkert måde at gribe sagen an på. - Det er jo mit levebrød, det drejer sig om. Prøv at tænk, hvis jeg havde været på ferie, da brevet kom. Så kunne jeg pludselig se San Giovanni blive udstillet på en liste. Et telefonopkald inden de sender sådan et brev, kunne have været at foretrække, siger Mikele Volpi.