San Marino-træner kræver engelsk respekt

San Marino vil tages seriøst som fodboldnation og beskylder Englands landstræner for manglende respekt.

Pierangelo Manzarini føler sig hånet og latterliggjort af den engelske landstræner Roy Hodgson, og San Marino-træneren appellerer derfor til, at man udviser større respekt for den lille fodboldnation.

Det står klart, efter at Roy Hodgson på et pressemøde op til kampen fik sagt, at et par af spillerne fra det engelske cricketlandshold var gode nok fodboldspillere til at spille mod San Marino, som tager imod England i EM-kvalifikationen lørdag.

Udtalelsen faldt, fordi Hodgson for nylig har overværet cricketlandsholdet spille en testkamp i fodbold.

- Jeg kender Roy Hodgson godt. Han er et godt menneske og meget veluddannet. Men når man taler med medierne, skal man være opmærksom.

- For selv om vi er meget mindre end England, så fortjener vi den samme respekt, som alle andre nationer får. Jeg synes, han gik over stregen, siger San Marino-træneren Pierangelo Manzarini ifølge AFP.

San Marino og England mødes lørdag i Serravalle. San Marino har før kampen ét point og en målscore på 0-19, mens England topper sin gruppe med 18 point for seks kampe og en målscore på 18-3.

San Marino spillede 0-0 hjemme mod Estland i nationens seneste opgør i gruppen. Det var første gang, San Marino ikke tabte i 60 EM-kvalifikationskampe på hjemmebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.