Sandelig er der sandflugt

10 beboere fra Senhjerneskadecenter tog ansatte og familie med til en minderig dag på Råbjerg Mile

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:- Vi har nogle trætte beboere, som har haft en fantastisk oplevelse. Det var hårdt at komme op, og for os der hjalp med at skubbe gav det syre i underarmene, siger Ulla Ussing begejstret efter en stor gruppe af beboere, pårørende og ansatte har kæmpet sig helt op på toppen af Råbjerg Mile i noget, der mindede om sandstorm.

Ulla Ussing er ansat på Senhjerneskadecenter Nord i Frederikshavn. Her havde man besluttet sig at muligheden for at se Råbjerg Mile oppefra i kørestol. Det er muligt, fordi Naturstyrelsen i denne uge og frem til mandag har lagt en rampe ud.

Men sand og kraftig vind kan være noget af en prøvelse, når man gerne vil give handicappede mulighed for at se Råbjerg mile. Så fejemaskinerne måtte i brug for at holde rampen fri for sand.

- Alligevel var den meget glat, så der skulle skubbes til, og nogle kom kun halvvejs op. Men fantastisk flot var det.

Forinden havde hygget sig mens de ventede på at rampen var fejet og klar til passage.

- Vi havde på forhånd booket en tur med naturvejleder Villy Hansen, som der også er mulighed for og som andre handicappede og deres familier gør brug af, fortæller Ulla Ussing.

Hun tilføjer, at for mange af beboerne på Senhjerneskadecentret er der ikke mulighed for at komme på en ferie eller i det hele taget komme ud af huset i en stor gruppe.

- Det er første gang, vi arrangerer sådan en tur til Råbjerg Mile, og det opleves som en lille ferie. Vi er så glade for at det kunne lade sig gøre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden