Sandwich med kalkun,

e

e

Til 4 personer 4 store lidt flade sandwichboller f.eks. ciabatta Spread: 3 spsk mangochutney 1 spsk creme fraiche 38 % Fyld: 2 spsk creme fraiche 38 % 1 spsk citronsaft 1 tsk karry 1/2 fintsnittet spidskål 1/2 fintsnittet fennikelknold 1 æble i tynde både 8 tynde skiver af stegt kalkunbryst, -snitsel eller kyllingefilet Pres mangochutneyen gennem en sigte så den er helt findelt. Bland den med creme fraichen. Flæk bollerne og smør mangospread på under- og overboller. Bland creme fraichen med citronsaft og karry og vend det med kål, fennikel og æble. Fordel fyldet på underbollerne. Læg skiver af kalkun/kylling øverst og luk med overbollen. Tips: I stedet for mangospread kan man blot bruge lidt mayonnaise eller most avocado med citron. Grønsager pr. bolle: ca. 150 g