Fjerritslev

Sang så pærerne sprang

Første klassiske koncert i Tinghuset var en succes. Pærerne sprang, publikum sprang og stemningen var god

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Natasha Kutsko spillede klaver til koncerten. Foto: Per Gregersen

FJERRITSLEV:Begejstringen ville ingen ende tage da der torsdag 30. april i Tinghuset var koncert med Charlotte Hjørringgard (sopran) og Natasha Kutsko (klaver). Det endte med stående ovationer og et flot ekstranummer.

På programmet var kendte opera- og operette arier og sange af bl.a. Offenbach, Puccini, Strauss og H.C. Lumbye, og der var også indlagt et par fællessange. Charlotte Hjørringgaard er kendt for sin ualmindeligt flotte og høje klang, og under koncerten sprang der pludselig en pære i en af spot-lamperne. Det gav et ordenligt brag, til stor morskab for både publikum og de udøvende.

Hvorvidt det skyldtes de høje klare toner, eller det var en tilfældighed skal være usagt, men de omkring 50 fremmødte fik i hvert fald en opera- og operette oplevelse af højest tænkelige kvalitet. Vi er glade for at retssalen viste sig at have den perfekte akustik til formålet, samtidigt med at den med sit imponerende interiør danner de ideelle rammer om sådanne koncerter. Vi vil med baggrund i den store succes, arrangere flere klassiske koncerter fremover.AA

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.