Sangbabe: Jeg skal nok finde kærlighed en dag

Trods diverse fiaskoer i kærlighedslivet, tror Kylie Minogue fortsat på, at hun nok skal ende med den rigtige en dag.

Hun er kendt som den sukkersøde og veldrejede popstjerne, men det tyder på, at Kylie Minogue ikke har samme succes i kærlighedslivet, som hun har på scenen.

Efter fem års parforhold gik hun og den spanske model, Andres Velencoso, fra hinanden i oktober. Det har ifølge Female First fået sangbaben til at erkende, at hun aldrig har haft nemt ved at jonglere både karriere og kærlighedsliv.

- Jeg ved ikke, om jeg kan give mit arbejde skylden. Uanset hvem jeg finder sammen med, skal vedkommende være stærk for at kunne være en del af mit liv. Jeg tror ikke, at det er den letteste ting i verden, men jeg har ikke opgivet at finde den eneste ene. Jeg er nødt til at tro på ægte kærlighed, siger sangeren til det britiske HELLO! magazine.

I rækken af udkårne, der har været forbi Kylie Minogues liv, tæller blandt andre Olivier Martinez og Michael Hutchence. Ifølge sangerinden selv er alle hendes forhold nået til et punkt, hvor de ikke har været til at redde. Alligevel synes Kylie Minogue, at hun har haft held med kærligheden.

- Det handler om, at to mennesker på vej i samme retning skal mødes. På et eller andet tidspunkt sker det, siger hun til HELLO! magazine og tilføjer:

- Jeg har haft nogle skønne mænd i mit liv. Okay, nogle skulle jeg måske have ændret holdning til lidt tidligere, end jeg gjorde, men vi lærer hele tiden. Intet bliver serveret på et sølvfad, siger popstjernen.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.