Sangerinde erkender: Jeg er ikke en sexbombe

Taylor Swift har vænnet sig til, at hun opfattes som en sød pige fremfor som en sexet femme fatale.

Trods seriøst udfordrende kostumer i sin seneste "Bad Blood"-video, siger Taylor Swift nu, at hun har accepteret, at hun ikke er sexet.

I stedet har hun affundet sig med imaget som naboens søde pige, der har klæbet til hende, siden hun som teenager slog igennem som country-stjerne i USA.

- Jeg er mange ting, men overdrevet sexet er ikke en af dem. Det er fint, jeg har accepteret det, udtaler Taylor Swift til Access Hollywood.

Den 25-årige sangerinde kan i stedet trøste sig med, at hun for nyligt blev udnævnt til at være blandt verdens mest indflydelsesrige kvinder, da Forbes udsendte deres årlige liste over magtfulde og indflydelsesrige kvinder.

Og ikke nok med, at Taylor Swift kan være stolt af at ende på listen, hitmageren fortæller også, at hun er den yngste kvinde på årets liste.

- I min optik bliver det ikke sejere end det her, siger Swift, og fortsætter:

- Jeg er virkelig glad for, at de vil anerkende en ung person på den måde. Det viser, at de tror på det, jeg står for, forklarer hun.

Swifty kan altså sige "Shake it off" til sin titel som usexet og i stedet varme sig ved visheden om, at være blandt verdens mest indflydelsesrige personer.

Desuden skriver Hollywoodlife.com at trods det generelle image som sød i stedet for sexet, er der dog én person, der finder Taylor Swift ekstremt sexet, nemlig kæresten Calvin Harris.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.