Sangstjerne vinder retssag mod tøjgigant

Rihanna har vundet retssagen over tøjbutikken Topshop, der solgte t-shirts af hende uden tilladelse.

Sangstjerne vinder retssag mod tøjgigant

I marts sidste år begyndte den britiske highstreet-butik Topshop at sælge t-shirts med et billede af Rihanna på. Billedet var taget af en fotograf fra Nordirland, mens hun optog en musikvideo. Topshop havde fået tilladelse fra fotografen til at bruge billedet. Men problemet var, at Rihanna aldrig havde godkendt t-shirten med hendes ansigt på.

Det har domstolene i Storbritannien nu fastslået.

- Jeg er helt overbevist om, at mange af Rihannas fans betragter hendes godkendelse som vigtig. Hun er et stil-ikon. Mange vil købe et produkt, fordi de tror, hun har godkend det. Andre vil købe det på grund af værdien i egen selvopfattelse. I begge tilfælde er de blevet bedraget, lød det fra den britiske dommer ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rihanna har sagsøgt modegiganten for 5 millioner dollar, svarende til knap 29 millioner danske kroner, men den endelige erstatning er endnu ikke besluttet.

Selvom Rihanna har vundet denne retssag, slipper hun endnu ikke for retssalene. Hun har også sagsøgt sit tidligere revionsfirma Berdon LLP for dårlig forvaltning af hendes finanser.

/newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Flår medalje af Helgstrand: Hest pumpet med medicin aftenen før stævne
Luk