Virksomhedsøkonomi

Sanistål frem med 30 procent

Overskuddet på den primære drift steg til knap 119 millioner kroner

Christian B. Lund: - Vi har opnået det bedste resultat nogensinde i en undersøgelse af kundernes tilfredshed med os.

Christian B. Lund: - Vi har opnået det bedste resultat nogensinde i en undersøgelse af kundernes tilfredshed med os.

AALBORG:Selvom markedet er præget af lavkonjunkturer, blev 2012 et godt år for Aalborg-firmaet Sanistål, der både øgede omsætning og resultat, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Omsætningen blev således øget med 144,5 millioner kroner til i alt 4,4 milliarder kroner. Samtidig blev omkostningsprocenten reduceret med 0,4 procentpoint, og resultatet af den primære drift eksklusiv avancer for salg af ejendomme blev forbedret med 27,2 millioner til 118,7 millioner kroner.

Yderligere har en ekspropriation af en ejendom i Silkeborg indbragt 61,6 millioner kroner.

I følge Christian B. Lund, administrerende direktør i Sanistål, ligger der et skarpt blik på kundernes behov nu og i fremtiden bag de gode resultater:

- De er blandt andet blevet skabt via nye kundekoncepter og målrettede salgsindsatser. Samtidig har vi konstant haft fokus på effektiviseringer i hele organisationen.

Virksomheden har succes med at udbrede sit automatiserede lagerstyringskoncept Easy Supply til industrien og har oprettet et landsdækkende kompetencecenter for Energi og Klima, som tilbyder professionel vejledning og miljørigtige løsninger.

Samtidig er en række nye vækstinitiativer i det østlige Danmark igangsat, hvor Sanistål blandt andet har åbnet to nye håndværkerbutikker i Storkøbenhavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst