Sanne hyldes på Frede

Bandet We Love Sanne kommer fra København

Nanamarie Reimer giver sit bud på Sanne Salomonsens mange hits på fredag på Frede. PR-foto

Nanamarie Reimer giver sit bud på Sanne Salomonsens mange hits på fredag på Frede. PR-foto

VEJGAARD:Fredag 4. oktober kan Cafe Frederiksberg præsentere en yderst velkvalificeret hyldest til hele Danmarks rockmama.

I de seneste 30 år har Sanne Salomonsen siddet på tronen i tøseafdelingen, og ingen har som hun inspireret sangerinder over det ganske land. Alligevel er det først nu, der kommer et seriøst bud på et hyldestband, og navnet siger det hele: We Love Sanne.

Fem unge og talentfulde musikere fra det blomstrende københavnske musikmiljø, har påtaget sig opgaven, og giver publikum over hele landet en førsteklasses Tour De Force gennem Sannes karriere, som den strækker sig fra Sneakers til nu.

Alle de store hits er med i kufferten, når bandet for første gang gæster Aalborg og Frede. Lige fra Sui Sui til Taxa, og alt derimellem.

Sætlisten er spækket med de største hits, og dækker en lang karriere som har været lydsporet til mindst to generationers ungdom. Se bare de mange titler:

Kærligheden kalder, Den lille løgn, Den jeg elsker, Kød og Blod, Haven´t I been good to You, Teardrops in Heaven, Sui Sui, Voodoo, Johnny på havet, Jeg er i live, og mange flere.

I front for We Love Sanne står sangerinden Nanamarie Reimer som, uden direkte at kopiere, har sit helt eget og meget kvalificerede bud på Sannes sange. En rigtig stærk ung sangerinde, som trækker læsset på fornemste vis, godt hjulpet af et yderst velspillende band.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden