Sara Slotts overkvinder jubler over VM-medaljer

Mens Sara Slott Petersen var ærgerlig over fjerdeplads, var de tre VM-medaljetagere i 400 meter hæk lykkelige.

Den tjekkiske hækkeløber Zuzana Hejnova blev onsdag den første kvinde, der var i stand til at forsvare en VM-guldmedalje i 400 meter hæk.

28-årige Hejnova dominerede og kontrollerede onsdagens finale ved atletik-VM i Beijing, hvor Sara Slott Petersen kom ind som nummer fire.

- Det var en meget svær finale for mig, fordi jeg var forsvarende mester. Det blev meget hårdt i slutfasen, siger Hejnova, der kom ind i tiden 53,50 sekunder.

Den 20-årige amerikanske mester Shamier Little var flere meter efter Hejnova på den svære inderbane, men hun var alligevel tilfreds med sølvet i tiden 53,94 sekunder.

- Min bane var lige så dårlig som i semifinalen, men det betød ikke noget, siger Little, der ved siden af atletikken studerer på Texas Universitet.

- Efter semifinalen vidste jeg, at jeg skulle levere varen. Jeg var nødt til at præstere et bedre løb. Jeg elsker atmosfæren ved dette verdensmesterskab. Det er som om, tilskuerne går amok, siger Little.

Littles landsmandinde Cassandra Tate vandt bronze i tiden 54,02 sekunder, og det var 18 hundreddele hurtigere end Sara Slott.

- Jeg er glad for at komme hjem med en medalje. Jeg lavede nogle få fejl og ramte nogle hække, men jeg ville ikke ændre på noget, lyder det fra Tate.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.