SAS-spareplan ikke kun skidt

Aalborgs lufthavnsdirektør mener, at et stærkere SAS er en fordel for forbrugeren

Spareplanen i SAS kan blive en fordel for forbrugerne, mener direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn. Arkivfoto <i>Grete Dahl</i>

Spareplanen i SAS kan blive en fordel for forbrugerne, mener direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn. Arkivfoto Grete Dahl

AALBORG:Når SAS præsenterer deres store spareplan i morgen, ventes det, at lønnedgang og en større fyringsrunde bliver en del af udspillet. Men hvis man spørger direktøren for Aalborg Lufthavn, kan spareplanen vise sig at blive en god ting for forbrugeren.

- Hvis det virkelig lykkes SAS at komme igennem med den her spareplan, så får vi et SAS, der er konkurrencedygtigt, og konkurrence er jo altid godt for forbrugerne. Der kan godt komme noget meget positivt ud af det her også, siger Søren Svendsen.
Og umiddelbart ser det ikke ud til, at planen går ud over antallet af afgange fra Aalborg.
- Vi ændrer ikke vores trafikprogram. Men der vil komme sæsontilpasninger som normalt, men spareplanen kommer ikke til at indvirke på de antal flyvninger, vi har, siger Trine Kromann-Mikkelsen, der er pressechef i SAS.

SAS: Ingen kommentarer

Den ubekendte i forhold til eventuelle fyringer er den såkaldte ground handling. Det vil sige personale, som tager sig af bagage og check-in. Det har nemlig været fremme, at denne afdeling kunne være et salgsobjekt for SAS, og det er netop i denne afdeling, at SAS-medarbejderne i Aalborg Lufthavn er beskæftiget. Men SAS har foreløbig ingen kommentarer til den del.

- Det er alt for tidligt at sige noget om. Jeg ved godt, at der er rigtig mange rygter om fyringer og lønnedgang, men der er ikke nogen af dem, der er bekræftet af os, siger pressechefen til NORDJYSKE.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.