Sashimitun

Med grillet artiskokpuré og syltede rødløg.

Sashimitun med grillet artiskokpure og syltede rødløg. Foto: Lars Pauli

Sashimitun med grillet artiskokpure og syltede rødløg. Foto: Lars Pauli

Ingredienser 4 små stykker sashimitun á ca. 75 g 2 rødløg 1/2 dl eddike 1/2 dl vand 1/2 dl sukker Grillede artiskokker Lidt frisk basilikum Salt/knust sort peber Lidt god olivenolie Fremgangsmåde Tunen lynsteges i lidt olivenolie på en pande. Vendes med lidt hakket basilikum og krydres med salt/peber. Rødløg skæres i små både og overhældes med en kogende lage af eddike, vand og sukker. Smages til med salt og sættes til afkøling. Artiskokkerne blendes med lidt basilikum og krydres med salt/peber. Alt anrettes på en pæn tallerken og nydes med nybagt brød.

Forsiden