- Satser på momentum til semifinalerne

Aalborg Håndbold vil vinde i Kolding

Jacob Bagersted forsikrer, at Aalborg vil gøre alt for at vinde i mandagens udekamp mod KIF Kolding København. Foto: Martin Damgård

Jacob Bagersted forsikrer, at Aalborg vil gøre alt for at vinde i mandagens udekamp mod KIF Kolding København. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Aalborg Håndbold kvalificerede sig torsdag til semifinalerne i årets håndboldslutspil med den stensikre hjemmesejr mod SønderjyskE.

Dermed er den sidste kamp på udebane mod KIF Kolding København ikke længere så vigtig, da begge hold altså er klar blandt de sidste fire.

Men det betyder ikke, at Aalborg Håndbold har tænkt sig at slappe af i mandagens udekamp mod ærkerivalerne, som man stensikkert besejrede i sidste års DM-finaler.

- Jeg tror ikke, at der er nogen overhovedet i Aalborg, der har lyst til, at vi taber til Kolding. Sidste år havde vi også en på papiret ligegyldig kamp i sidste runde af slutspillet. Den vandt vi og tog masser af momentum med over i semifinalen og senere også finalen. Så vi kommer i hvert fald ikke til at spare kræfter på mandag, siger stregspiller Jacob Bagersted.

- Vi får jo efter al sandsynlighed en semifinalemodstander, som vi har haft det svært imod i Tvis eller Skjern. GOG kan nå det, men jeg tror, det bliver en af de andre, siger han.

Team Tvis-Holstebro er klar til semifinalerne i den anden gruppe. De møder mandag Skjern, der med en sejr napper plads nummer to - Sætter Skjern point til går pladsen til GOG, hvis de kan besejre Aarhus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.