Satser på nyt fælles fodboldhold i Vendsyssel

Klubberne i Hjørring, Frederikshavn og Hirtshals forbereder nyt divisionshold

FC Hjørring vil indgå et bredere samarbejde i hele landsdelen for at sikre fundamentet for nordjysk divisionsfodbold.Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

FC Hjørring vil indgå et bredere samarbejde i hele landsdelen for at sikre fundamentet for nordjysk divisionsfodbold.Foto: Lars Pauli Lars Pauli

VENDSYSSEL:Ønsket om at lave et fælles, slagkraftigt fodboldhold i Vendsyssel er så højt i FC Hjørring/Hjørring Idrætsforening, Frederikshavn forenede Idrætsklubber og Hirtshals Boldklub, at de tre klubber nu arbejder på højtryk for at finde det helt rette koncept, så der efter sommerpausen kan bydes på divisionsfodbold under navnet FC Vendsyssel eller Nordjyske FC.

- Udover et fælles førstehold skal samarbejdet også indeholde udviklingen af fodboldtalenter i landsdelen, siger FC Hjørrings direktør, Jens Hatting.

Nordjyske talenter bliver afgørende

Han understreger, at der er rigtig mange praktiske ting, der skal på plads, inden de tre klubbers medlemmer på generalforsamlinger i februar skal afgøre, om idéen har en fremtid.

- Talentplejen skal for alvor sættes i system, for det er en forudsætning for et divisionshold i Vendsyssel, at vi fremover har egne spillere at trække på, siger Jens Hatting.

FCH-direktøren kalder de tre klubbers visioner som den eneste farbare vej.

- Med et fælles divisionshold i landsdelen får vi mulighed for at profilere os ikke blot i Hjørring men i hele Vendsyssel, og naturligvis håber vi, at opbakningen både sportsligt og økonomisk vil være til stede.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.