Sauerland: Jeg kan ikke vente

Der bliver for alvor topboksning på programmet, når tyske Team Sauerland inviterer til Nordic Fight i Arena Nord i Frederikshavn lørdag aften.

Søren Olsson,
Torben Keller (t.h.) - under onsdagens pressemøde i Team Sauerland i Aalborg - er på plakaten lørdag aften i Arena Nord i Frederikshavn. Foto: Lars Pauli
19. april 2012 09:38

Syv kampe er på plakaten - heriblandt det lokale navn Torben Keller, der bokser sin tredjekamp, når han står over for hviderussiske Aliaksandr Abramenka. - Jeg kan næsten ikke vente, for jeg tror faktisk, at det bliver et af vores bedste Fight Night-stævner til dato. Der er tre titelkampe på programmet, der er comeback til Reda Zam Zam, og så er vi glade for at have et lokalt navn i Torben Keller. Så jeg er meget spændt, siger den tyske promotor Nisse Sauerland. Patrick Nielsen skal bokse den med danske øjne mest interessante kamp, når han over 12 omgange skal bokse om interkontinentaltitlen i mellemvægt hos det anerkendte forbund WBA. Her skal han møde den 28-årige argentiner Gaston Vega i kampen om den ledige titel. - Jeg synes jo egentlig, at vi har flere gyldne drenge på vej op igennem vores rækker, men det er da klart, at Patrick er en af dem. Vega har sagt, at han vil slå Patrick ud, i 11. omgang, men så lang tid tror jeg ikke der går, før han selv ligger i gulvet, siger Nisse Sauerland.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...