Sauerland: Kessler bokser kun for æren

Det handler om ære og ikke penge hver gang, Mikkel Kessler går i bokseringen, siger promotor Kalle Sauerland.

Sauerland: Kessler bokser kun for æren

Mikkel Kesslers promotor Kalle Sauerland har svært ved at vurdere, hvor mange kampe den danske bokser har tilbage i sin karriere.

Sauerland fortæller, at det hele kan slutte den 8. december, når han møder nordirske Brian Magee i Herning. Men karrieren kan også fortsætte lang tid endnu.

- Vi skal tage det kamp for kamp. I første om gang skal han vinde kampen mod Magee. Hvis han taber, så tror jeg ikke, at han har lyst til at fortsætte, siger Kalle Sauerland.

- Det er sådan med Mikkel, at han ikke mangler penge. Det er et spørgsmål om ære, når han går i ringen, tilføjer promotoren.

Kalle Sauerland mener ikke, at Kessler med sine 33 år har nået en alder, hvor han nødvendigvis behøver at tænke på et karrierestop.

- Bedømt på hans alder ser jeg ikke nogen grund til, at han skal stoppe. Vitalij Klitschko er 41 år, og han er verdensmester i sværvægt.

- Alder betyder ikke meget. Det handler mere om, hvordan humøret har det, mener Kalle Sauerland.

Boksetræner- og kommentator Brian Mathiasen regner blot med, at Mikkel Kessler har to til tre kampe tilbage i ringen på grund af en lang karriere, der har slidt på den danske boksestjerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.