Savnet fra bornholmerfærgen tog toget hjem

En mand blev meldt savnet i bus ved bornholmerfærgens ankomst til Ystad. Han gik fra borde og tog toget hjem.

Savnet fra bornholmerfærgen tog toget hjem

Svenske og danske redningsfartøjer ledte onsdag aften efter en mand, der blev meldt savnet fra bornholmerfærgen Leonora Christina, der sejler mellem Rønne og Ystad i Sverige.

Manden var ikke dukket op i den bus, som han havde kørt med, og derfor opstod der frygt for, at han var faldet over bord.

Imidlertid viste det sig kort før klokken 21, at manden i stedet for var gået i land fra færgen og havde taget toget hjem fra Ystad til København.

- Ingen har set ham gå fra borde i stedet for at tage bussen som planlagt, siger stabsvagten hos Søværnets Operative Kommando (SOK) til Ritzau.

Færgen, der er en såkaldt hurtigfærge, forlod Rønne onsdag klokken 16.30. Da manden ved ankomsten til Ystad ikke dukkede op i den dansk indregistrerede bus, som han var passager i, slog busselskabet alarm kort før klokken 19.

Seks fartøjer og to helikoptere fra både Danmark og Sverige ledte efter manden i farvandet mellem Rønne og Ystad, ligesom politiet på land ledte efter ham i terminalerne i såvel Rønne som Ystad.

Eftersøgningen blev afblæst, da det viste sig, at manden var dukket op i sit hjem i København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.