Scarlett fortolker fransk jazz-legende

Hollywood-baben har for en stund parkeret filmkarrieren. I stedet synger hun med på Serge Gainsbourg-album.

Scarlett fortolker fransk jazz-legende

Den frodige Hollywood-skuespillerinde Scarlett Johansson er ikke blot forbeholdt det store lærred. Hendes stemme er efterhånden også at finde på en del musikudgivelser. Senest synger hun med på et tribute-album til den franske musiklegende Serge Gainsbourg.

Det er Gainsbourgs datter Lulu Gainsbourg, der står bag albummet. Lulu har valgt, at Scarlett skal fortolke klassikeren "Bonnie & Clyde". Det skriver femalefirst.co.uk.

27-årige frøken Johansson har tidligere givet prøver på sit sangtalent, da hun til filmen "He's Just Not That Into You" i 2009 indspillede en ny version af Jeff Buckleys sjæler "Last Goodbye".

Samme år udgav hun albummet "Break Up" sammen med sangeren Pete Yorn. Sangene var inspireret af netop Serge Gainsbourgs duetter med Brigitte Bardot.

I 2010 udgav indierock-bandet Steel Train albummet "Terrible Thrills Vol. 1", som var udvalgte Steel Train-sange sunget af bandets favorit-sangerinder. Scarlett åbnede pladen med en version af "Bullet".

Serge Gainsbourg-albummet får titlen "From Gainsbourg to Lulu". Og på pladen får Scarlett selskab af blandt andre Iggy Pop og Rufus Wainwright.

Derudover indeholder albummet også en duet med Johnny Depp og Vanessa Paradis. Den blev indspillet umiddelbart før det celebre pars skilsmisse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden