Scarlett overrasker: Overvejer at gå ind i politik

Hollywood-darlingen Scarlett Johansson er langt fra afvisende over for en politisk karriere.

Actor Scarlett Johansson poses as she arrives for the premiere of the film ''Ghost In The Shell'' in New York, Scarlett Johansson Foto: Reuters/Mike Segar

Actor Scarlett Johansson poses as she arrives for the premiere of the film ''Ghost In The Shell'' in New York, Scarlett Johansson Foto: Reuters/Mike Segar

Hun gør sig i øjeblikket godt på det store lærred i storfilmen "Ghost In The Shell", men i fremtiden får vi hende muligvis at se i politik.

Den 32-årige Hollywood-skuespillerinde Scarlett Johansson afslører nemlig i et ny interview med Good Morning America, at hun i fremtiden sagtens kunne overveje en politisk karriere.

- Med tiden, hvis min datter var ældre, og jeg kunne fokusere fuldstændigt på det, ville det være interessant, siger skuespillerinden i interviewet.

I øjeblikket er der dog for godt gang i skuespilkarrieren til, at skuespillerinden med dansk blod i årene er klar til at gå ind i politik lige med det samme.

Men når spotlyset en dag bliver slukket, så er lokalpolitik et område, der i den grad engagerer den blonde Hollywood-darling.

Især efter indsættelsen af Donald Trump som USA's præsident.

- Denne præsidentperiode er uforudsigelig, fordi vi har en i Det Hvide Hus, som absolut ingen politisk erfaring har overhovedet, lyder det fra Scarlett Johansson, som var erklæret støtte til Hillary Clinton under det amerikanske præsidentvalg.

Hun lægger i interviewet heller ikke skjul på, at hun i den grad frygter, hvilken betydning Donald Trumps præsidentskab vil få for verden.

- Jeg er mest bekymret for de miljømæssige konsekvenser, for det er et ur, du ikke kan stille tilbage, lyder det fra Scarlett Johansson, der lover, at hun bliver ved med at kæmpe for den politik, hun tror på.

- Jeg bliver og kæmper den gode kamp, siger hun.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst