Scene-hopper fra Grammy risikerer seks måneders fængsel

Seks måneder i spjældet. Det er måske udsigten for den ukrainer, der sprang på scenen ved årets Grammy-show.

Scene-hopper fra Grammy risikerer seks måneders fængsel

En ukrainsk journalist tog en hurtig beslutning, da han hoppede på scenen ved Grammy-prisuddelingen, mens sangerinden Adele modtog en pris. Nu risikerer han at skulle brumme den i et halvt år.

En advokat fra Los Angeles hiver nemlig nu officielt Vitalii Sediuk i retten - han kom på alles læber, da han løb på scenen, mens sangerinden Adele var i færd med at bane sig vej derop for at få sin statuette og aflevere sin takketale.

Sediuk nåede at mumle et par ting i mikrofonen, før han blev skubbet væk af sangerinden Jennifer Lopez, der skulle overrække prisen.

- I disse dage med øget sikkerhed vil enhver person, der forsætligt krydser denne linje og handler på en uansvarlig måde, blive holdt ansvarlig for hans eller hendes handlinger, siger advokat Carmen Trutanich i en erklæring ifølge MSN Entertainment.

24-årige Sediuk er anklaget for at forlade et tilskuerområdet og ulovligt trænge ind på sceneområdet og for at blande sig og forsinke programmet og dets deltagere.

Bliver han kendt skyldig, kan journalisten få seks måneders fængsel og en bøde på omkring 2000 dollar - lidt over 11.000 danske kroner. Retssagen er sat til at begynde den 31. maj i Los Angeles Superior Court.

Selv har Sediuk fortalt, at det var ikke hans mening at gøre sangerinden Adele hverken ked af det eller forlegen.

Vitalii Sediuk er ukrainsk studievært og ansat på kanalen 1+1 - og det er ikke første gang, at han kaster sig ud i grænsesøgende optrædener.

Han kom i vælten sidste år under premieren på "Men in Black 3", da han forsøgte at kysse skuespilleren Will Smith på den røde løber. Will Smith stak manden en flad og skubbede ham væk.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.