Schöne og Ajax satser hårdt på Europa League

Ajax-danskeren erkender, at Dortmund var bedre, men holdet håber at fortsætte i Europa League efter nytår.

Schöne og Ajax satser hårdt på Europa League

Med nederlaget på 1-4 til Borussia Dortmund onsdag aften, er danskerklubben Ajax effektivt sendt ud af Champions League, men der er endnu håb om fortsat europæisk deltagelse for klubben fra Amsterdam.

Inden sidste spillerunde i starten af december ligger Ajax således på tredjepladsen i Gruppe D et point foran Manchester City, og netop tredjepladsen giver adgang til den lille Europa-turnering.

- Det satser vi 100 procent på, siger Lasse Schöne til TV2 Sport.

Nemt bliver det ikke, for Ajax skal spille på Bernabeu i Madrid mod Real, men også konkurrenten Manchester City skal på en svær opgave i Dortmund.

- Dortmund er etter i gruppen, og Real Madrid er toer. Det bliver ingen nem opgave.

- Vi skal prøve at hente et eller andet i Madrid og håbe på den tredjeplads. Det er ingen dårlig præstation, når man ser på, hvem der ellers er i puljen, siger Lasse Schöne, der var én af de fire danskere, der var i aktion for Ajax onsdag aften.

Men hverken han, Christian Eriksen, Christian Poulsen eller Viktor Fischer kunne stille noget op over for de lynende effektive tyskere, der har spillet en stærk Champions League indtil nu.

- Vi tabte til et bedre hold. Godt nok havde vi bolden mest, flest hjørnespark og alt det der. Men de havde fire løbende oppe foran, der var virkelig effektive. De havde vel fem chancer og scorede fire mål.

- Vi gik til pausen tre mål bagud, så måske skal vi være glade for, at det ikke blev mere end 4-1. Det er et godt fodboldhold, lyder det fra Lasse Schöne om Dortmund.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst