Schalke 04 taber terræn efter ny skuffelse

Efter lørdagens skuffende 1-1 mod Mönchengladbach har Schalke nu ikke vundet de seneste fire kampe.

Schalke 04 taber terræn efter ny skuffelse

Ambitiøse Schalke 04 er havnet i en mindre krise, og efter lørdagens uafgjorte 1-1-resultat hjemme i Gelsenkirchen mod Mönchengladbach er det sidste håb om at kunne udgøre en trussel mod Bayern München formentlig slukket.

Julian Draxler fik udlignet for Schalke fem minutter før tid, og det reddede lidt af æren for hjemmeholdet, der havde set Igor de Camargo sparke de defensive gæster i front midt i anden halvleg.

Mönchengladbach-spillerne bidrog ellers ikke til meget underholdning i en tung forestilling, hvor også hjemmeholdet havde mere end svært ved at spille sig frem til chancer.

Det er ikke mere end tre uger siden, at Schalke lignede det eneste hold, der kunne give suveræne Bayern München bare en lille smule modstand i en sæson, hvor de seneste to års mestre, Borussia Dortmund, kom humpende fra start.

Men siden 2-1-sejren over Werder Bremen den 10. november er træner Huub Stevens tropper gået i stå, og med lørdagens skuffelse mod Mönchengladbach har Schalke nu ikke vundet i fire kampe.

Der er nu hele fem point op til Bayer Leverkusen, der har overtaget andenpladsen i Bundesligaen med fem sejre i de seneste seks kampe.

Leverkusens trænerduo bestående af Sascha Lewandowski og Sami Hyypiä har skabt et solidt hold, der sjældent vinder stort, men som regel får point med hjem fra kampene.

Således også lørdag eftermiddag, hvor Nürnberg fra ligaens nederste del blev slået med 1-0 på endnu en træffer af topscorer Stefan Kiessling, der dermed lavede sit niende sæsonmål.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden