Scheelsminde dropper Michelin-drømmene

Hotellet gastronomiske flagskib sænker ambitionerne

Direktør Danni Bühlmann, Scheelsminde. Arkivfoto: Mette Nielsen

Direktør Danni Bühlmann, Scheelsminde. Arkivfoto: Mette Nielsen

Det er blevet alt for svært at finde kvalificerede køkkenchefer i Nordjylland, så nu er det slut med drømmen om at få en Michelin-stjerne til Restaurant Bühlmann på Scheelsminde.

- Det er blevet alt for svært at tiltrække større og kendte kokke til Nordjylland for at have sådanne ambitioner, lyder det fra Danni Bühlmann.

- Vi går ikke efter Michelin-stjerner længere, siger han.

Restaurant Bühlmann har de facto været lukket siden 1. september sidste år, hvor daværende køkkenchef Dennis Boe Carlsen stoppede og skiftede til først Ruths Hotel og siden Brøndums Hotel i Skagen.

Nu har Restaurant Bühlmann ansat Anders Høst, der netop er udlært fra Vendia Gourmet. En ny og uprøvet fyr der dog har en del erfaring som konkurrencekok med blandt andet en en tredjeplads ved elevkonkurrencen til Food Expo i Herning for nylig.

Med ansættelsen af Anders Høst håber Scheelsminde at genoplive gourmetrestauranten, men det bliver med helt andre ambitioner.

- Vi vil prøve bedre at udnytte de rammer, vi har her til at lave et unikt koncept. Give den noget mere gas. Vi har jo en hel park, så vi kan på en eller anden måde være selvproducerende. Lave et koncept med 12 timer fra jord/hav til bord, siger Danni Bühlmann, der først får sin nye køkkenchef 1. juli, hvorefter de sammen skal udvikle det nye koncept.

Scheelsminde åbnede i 2015 Restaurant Bühlmann. Den har været lukket siden sensommeren og genåbner med nedsatte ambitioner. Arkivfoto

Scheelsminde åbnede i 2015 Restaurant Bühlmann. Den har været lukket siden sensommeren og genåbner med nedsatte ambitioner. Arkivfoto

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.