Schlecks manager efter skade: Skidt tegn

Johan Bruyneel kalder Andy Schlecks skade for et skidt tegn inden Touren. Schleck er fortrøstningsfuld.

Schlecks manager efter skade: Skidt tegn

Cykelrytteren Andy Schleck kunne have ønsket sig en bedre forberedelse til Tour de France, der bliver skudt i gang om bare tre uger.

Lørdag valgte den luxembourgske cykelstjerne, at trække sig fra cykelløbet Critérium du Dauphiné på sjette etape på grund af efterveerne fra et styrt. Det ærgrer Radioshacks manager Johan Bruyneel.

- Efter styrtet havde vi håbet på, at Andy i det mindste kunne afslutte Dauphiné, fordi han har brug for løbene og for at gøre den indsats. Det, der er sket i dag, er ikke godt, siger Johan Bruyneel.

- Andys situation er ikke et godt tegn i forhold til hans forberedelser til Touren, særligt ikke hvis du ser på hans konkurrenters niveau, fortsætter han.

Andy Schleck lægger personligt ikke skjul på, at han er skuffet, men samtidig tror toprytteren på, at han kan komme ovenpå efter sine skader og være på toppen i tid til Tourens start.

- Nogle folk vil sige, "Der er kun tre uger til Touren", men du kan også vælge at sige, at der stadigvæk er tre uger til starten i Liége, lyder det fra Andy Schleck.

- Jeg håber, det bare er en muskulær skade. I dag så det ud til, at en hoftenerve er skyld i mine smerter i den nederste del af ryggen og i mit ben. Jeg tror stadig på, at jeg er fysisk god uden skader, siger han.

- Jeg er tynd. Jeg har bare været uheldig. Jeg har haft mange flere skader, end jeg havde i de tidligere år, siger han.

Tour de France begynder den 30. juni.

/ritzau/