Schlie: Føler ikke, jeg har fået chancen

Mathias Schlie havde forventet mere spilletid, da han i sommer skiftede til Hobro fra Vendsyssel FF

Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

BELEK:Indskiftningen i 3-1-sejren 1. september mod FC Vestsjælland var den eneste gang, at Mathias Schlie kom i aktion for Hobro i Superligaen i efteråret.

Det er et stykke under de forventninger, midtbanespilleren havde, da han sidste sommer skiftede fra Vendsyssel FF.

- Jeg vidste godt, at der ville være hård konkurrence om pladserne, men jeg havde selvfølgelig håbet på mere spilletid. Hvis jeg på forhånd havde fået at vide, at jeg ikke ville spille mere, var jeg nok ikke skiftet, lyder det fra Mathias Schlie, der dog alligevel ikke fortryder sit skifte.

- Det gør jeg ikke, for det er en klub, der er rigtig fed at være en del af, og socialt har det også været et perfekt skifte. Men jeg ville gerne have spillet mere, for der er selvfølgelig ingen spillere, der skifter til en ny klub for at sidde på bænken, siger Mathias Schlie.

Vendelboen har især haft det svært i konkurrence med Jonas Damborg og Martin Thomsen, der i efteråret har siddet tungt på de to centrale midtbanepositioner.

- Jeg må bare kæmpe videre, og så jeg håber jeg da, at min chance kommer en dag. Den føler jeg ikke, jeg har fået endnu, men jeg må bare bevise over for trænerne, at de har taget fejl, lyder det fra Mathias Schlie.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.