Schmeichel om Leicester-forhandlinger: Tæt på hinanden

Den danske målvogter Kasper Schmeichel oplyser mandag, at han formentlig snart forlænger med Leicester.

19. maj 2014 23:46

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel forlænger formentlig sin kontrakt med den engelske klub Leicester.

Det oplyser Schmeichel selv ved det danske landsholds første træning i Brøndby forud for testkampen mod Ungarn på torsdag.

- Forhandlingerne er i gang og vi virker til at være tæt på hinanden, så forhåbentlig kan vi offentliggøre noget inden for det næste stykke tid, siger den danske målvogter, der ellers har kontraktudløb med klubben denne sommer.

Leicester, der har spillet i Englands næstbedste række, er netop rykket op i Premier League, og derfor er kontraktforhandlingerne trukket ud.

- Vi har haft en oprykning at fejre, så det har ikke taget lang tid at forhandle, vi har bare haft noget andet at fejre, lyder det fra den 27-årige målmand.

- Men nu er det blevet fejret godt og grundigt, så nu er det blevet tid til at snakke, og det har vi gjort, fortsætter han.

Kasper Schmeichel, der kom til den engelske klub i 2011 er positiv overfor klubbens chancer i Premier League til efteråret.

- Det bliver svært, ingen tvivl om det. Men jeg synes, at vi har en god struktur og en god base på holdet, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, vores træner bliver meget skuffet, hvis holdet har den indstilling, at vi bare er deroppe for at nyde at være i Premier League.

- Vi vil derop og blive der. Og så kan vi forhåbentlig efter et stykke tid begynde at gøre os gældende i ligaen, siger Kasper Schmeichel.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...