Schmeichels klub mister stjerne: Kante skifter til Chelsea

Den engelske mesterklub Leicester bekræfter på sin hjemmeside, at klubben har solgt N'Golo Kante til Chelsea.

FBL-EURO-2016-MATCH50-GER-FRA Foto: Scanpix/Boris Horvat

FBL-EURO-2016-MATCH50-GER-FRA Foto: Scanpix/Boris Horvat

Leicester siger farvel til en af klubbens profiler, en lille måneds tid før Kasper Schmeichel og holdkammeraterne skal i gang med den nye sæson.

Det bekræfter den engelske mesterklub på sin hjemmeside.

- Leicester kan i dag bekræfte, at der er nået en aftale med Chelsea omkring et klubskifte for N'Golo Kante, skriver klubben lørdag.

Klubben fortæller videre, at Kante fik tilbudt en langvarig kontrakt med stærkt forbedrede forhold i Leicester forud for EM-slutrunden, men siden er det blevet klart for mesterklubben, at Kante ønskede at skifte til Chelsea.

Fredag accepterede Leicester en aftale med Chelsea. Aftalen sætter ny transferrekord i Leicester, hedder det på hjemmesiden.

Sky Sports mener at vide, at beløbet for skiftet er 32 millioner pund - svarende til godt 284 millioner kroner.

Kante har fået en femårig kontrakt i Chelsea, og han glæder sig til at spille sammen med London-klubbens stjerner under ledelse af manager Antonio Conte.

- Muligheden for at arbejde med Antonio Conte, en fabelagtig træner, og nogle af de bedste spillere i verden var simpelt hen for god at sige nej til.

- Min første sæson i engelsk fodbold var meget special, og nu håber jeg at kunne fortsætte og opnå endnu mere i løbet af min tid som Chelsea-spiller, siger Kante til Chelseas hjemmeside.

25-årige Kante spillede i sidste sæson 40 kampe for Leicester, hvoraf 37 var i Premier League, inden han drog hjem til Frankrig og spillede EM som en del af værternes hold, der tabte finalen til Portugal.

Kante er den anden nye spiller, Antonio Conte henter til Chelsea. Tidligere skrev klubben kontrakt med belgiske Michy Batshuayi, der blev hentet i Marseille.

Leicester indleder den nye sæson ude mod Hull 13. august. Chelsea indleder sæsonen to dage senere hjemme mod West Ham.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.