Schumacher giver Mercedes hovedpine

Om Michael Schumacher skal fortsætte hos Mercedes, giver Formel 1-teamet en del problemer i øjeblikket.

Schumacher giver Mercedes hovedpine

Mercedes forhandler fortsat med den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher om tyskerens fremtid i sporten, bekræfter teamchef Ross Brawn.

- Jeg er bange for, at det stadig er under diskussion. Michael har været en vigtig brik for teamet. Han har båret os frem. Michael bidrager med meget, så det er en svær beslutning, om han skal blive eller ej, siger Brawn ifølge nyhedsbureauet Reuters.

43-årige Schumacher gjorde i 2010 comeback i sporten efter tre års pause, men nogen stor sportslig succes er det ikke blevet til for legenden.

Kontrakten med Mercedes udløber efter denne sæson, og der har længe været diskuteret, om Schumacher overhovedet har klassen til at fortsætte.

Schumacher er langt fra den kører, der især i begyndelsen af 00'erne dominerede sporten for Ferrari.

- Selvfølgelig er Michael meget involveret i forhandlingerne, så vi må se, siger Brawn, der er manden bag tyskerens syv VM-titler for Benetton og Ferrari.

Mens Nico Rosberg har kontrakt med Mercedes til næste sæson også, så går rygterne på, at Mercedes går efter McLarens Lewis Hamilton som teamets anden kører. 2008-verdensmesteren har kontraktudløb med McLaren efter denne sæson.

Siden sit comeback har Schumacher opnået en tredjeplads som sit bedste resultat. Det var ved det europæiske grand prix i Valencia tidligere i år.

2012-sæsonen har budt på en række skuffelser for Schumacher. I syv ud af 14 løb har han ikke gennemført.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.