Schwartz greb chancen

Ronnie Schwartz startede på banen og scorede mod ukrainske FC Metalurh Zaporizhya. Angriberen trænger sig dermed på til forårspremierens startformation.

Ronnie Schwartz slog aldrig for alvor igennem i AaB. Det samme er tilfældet med Jens Kr. Sørensen. Begge forlader nu det nordjyske. Foto: Michael Koch.

Ronnie Schwartz slog aldrig for alvor igennem i AaB. Det samme er tilfældet med Jens Kr. Sørensen. Begge forlader nu det nordjyske. Foto: Michael Koch.

Morten "Duncan" Rasmussen ligner en sikker étter i AaB's angrebshieraki, mens de øvrige fire angribere må slås om at blive hans makker. Mod det ukrainske bundhold fik Ronnie Schwartz chancen fra start, og han gjorde det fornuftigt og var mere synlig end Duncan i de 45 minutter, som duoen fik på banen. - Jeg ved ikke, hvordan man skal tolke min startplads. Jeg tror måske, at Kent Nielsen gerne ville se Duncan og mig spille sammen, og jeg var glad for at få chancen, siger Ronnie Schwartz. - Men jeg er ikke overbevist om, at jeg er garanteret en plads. Vi er fem næsten lige gode angribere i truppen, så jeg tror det handler om, hvem der er bedst på dagen. God tid til scoring Schwartz scorede målet til 2-0 efter 20 minutters spil, hvor keeperen dog havde hænderne på. Det var ellers ikke tid og ro, AaB-angriberen manglede. - Jeg tænkte godt nok, om der måske var offside, siden jeg fik så god tid og plads, siger Schwartz, der også havde et langskud lige på målmanden, mens Duncan ikke for alvor truede ukrainernes mål. Kent Nielsen skiftede sin angrebsduo i pausen, og man får heller ikke AaB-træneren til at rangere de fem angribere. Sparrede Helenius - Jeg fornemmede, at Ronnie Schwartz havde kræfterne i dag, så derfor var han med fra start. Og det var et fint mål, han lavede, hvor han udnytter sin hurtighed. Om det bliver den opstiling næste gang, det skal jeg lade være usagt, lyder det fra AaB's cheftræner. - Jeppe Curth og Kayke gjorde det også godt i anden halvleg, mens Nicklas Helenius blev sparret, fordi han har været syg, siger Kent Nielsen.