Schwartz speeder op i marts

Selvtilliden er på plads hos den 20-årige AaB-angriber Ronnie Schwartz, efter at han - for en stund - fortrængte AaB's scoringsproblemer med to mål i 3-0 sejren ude over HB Køge.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ronnie Schwartz - med bolden - tror på, at han lige nu er mere skarp end Silkeborgs målhitter, Rajko Lekic. Foto: Michael Koch

Og nu venter der i aften så en direkte sammenligning med en angriber, som er kommet et skridt videre end Schwartz i og med, at han er kommet ind i varmen omkring det danske A-landshold: Rajko Lekic. Silkeborg gæster Energi Nord Arena i Aalborg, og den duel kan meget let blive afgjort af en af de to. Og Ronnie Schwartz har tanket selvtillid. - Selvfølgelig var det dejligt at få noget selvtillid, og dejligt at score to mål, så jeg håber, jer er på rette vej. - Men nu scorede jeg så to gange. Man ved jo aldrig, om det var en enlig svale. - Jeg håber det ikke, men det gælder jo bare om at vise, at man kan blive ved med at score. Hård konkurrence På træningsbanen er konkurrencen stadig hård, og Schwartz ved, det kræver hårdt arbejde og stor viljestyrke at fastholde pladsen, i konkurrence med AaB's øvrige angribere. - Nu fik jeg chancen, og det gik fint med to scoringer. - Hvis Persson havde valgt en anden angriber, så havde han måske også scoret. Det ved man aldrig. - Jeg er stadig meget ydmyg omkring min position i klubben og på holdet. - Jeg vil bare gerne udvikle mig, og have så megen spilletid som muligt, så nej, jeg føler ikke, at jeg har sat nogen af de andre angribere til vægs. Men et genvalg til Schwartz i front er helt naturligt i aften, og tillid er noget af det vigtigste, man kan gå på banen med. - Det er naturligvis dejligt, når træneren tror på en, og jeg var særdeles glad for at få chancen. Tæt på top fire To sejre i årets tre første kampe har bragt AaB i en position, hvor man nu - med en ny sejr - kan bringe sig tæt på top-fire, ikke mindst, fordi fjerdepladsen indehaves af netop Silkeborg. - Silkeborg er det hold, vi skal hente, så det vil være dejligt med en sejr. - Så kommer vi til at ligge lige i r.... af dem, og det vil være rigtig godt, lyder det fra AaB's unge angriber. Og man behøver ikke at spørge ham, om han er klar til at bombe videre. - Det er jeg altid.