Schweinsteiger har ventet på intenst lokalderby

Bastian Schweinsteiger glæder sig til et lokalbrag på første klasse, når Manchester-klubberne tørner sammen.

Søndag står den på lokalderby i Manchester, når de lyseblå fra Manchester City gæster Old Trafford, hvor rivalerne fra Manchester United har til huse.

Efter et par skrantende sæsoner er de røde fra United igen at finde i topstriden i engelsk fodbold samt i Champions League, og for Bastian Schweinsteiger, der i sommer skiftede til Manchester United, bliver det en speciel oplevelse.

- Jeg synes, det er noget meget specielt, og vi bør være meget glade for, at vi har to store klubber i samme by, som også spiller i Champions League, siger den tyske midtbanespiller ifølge AFP.

Gennem knapt halvandet årti tørnede Schweinsteiger ud for Bayern München, hvor han savnede en stærk modstander i byen.

- Jeg kan huske, da jeg var i Bayern München, hvor vi altid efterspurgte det, men den anden klub i byen, 1860 München, spillede ikke så godt. Her (i Manchester) kan vi spille mange derbyer, og det er jeg meget glad for, lyder det fra Schweinsteiger.

Hos modstanderne skal belgieren Kevin de Bruyne også for første gang være med i derbyet, og han er spændt forud for kampen.

- Vi ved, det bliver vanskeligt. Manchester United har været et tophold længe, og rivaliseringen mellem os og dem stikker dybt, siger belgieren til Citys hjemmeside.

De lyseblå topper Premier League med 21 point, mens Louis van Gaals United-tropper indtager tredjepladsen med 19 point.

Kampen spilles søndag klokken 15.05.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst