Schweinsteiger vil sende Danmark ud af EM

Den tyske stjernespiller Bastian Schweinsteiger vil slå Danmark og hjælpe Holland videre ved EM-slutrunden.

Schweinsteiger vil sende Danmark ud af EM

Hvis det står til den tyske midtbanestjerne Bastian Schweinsteiger, så skal Holland videre til kvartfinalen ved EM på bekostning af Danmark.

Efter den tyske 2-1 sejr over Holland omfavnede han den hollandske anfører Mark van Bommel og lovede sin tidligere holdkammerat, at Tyskland vil hjælpe Holland videre ved slutrunden.

- Jeg sagde til ham, at vi vil give alt, hvad vi har, imod Danmark og så er det i deres hænder at vinde over Portugal, fortæller den 27-årige midtbanespiller til det tyske nyhedsbureau dpa.

- Der er ingen grund til at fortælle, at han var meget skuffet, men jeg er sikker på, at hollænderne slår portugiserne, siger Bastian Schweinsteiger.

Holland skal vinde med to mål eller flere over Portugal, samtidig med at Danmark taber til Tyskland for at det bliver de to forhåndsfavoritter, der avancerer i turneringen.

Samtidig vil en sejr eller en uafgjort sikre tyskerne førstepladsen i gruppen og dermed en kvartfinale den 22. juni i Gdansk i Polen, hvor det tyske landshold har slået lejr under slutrunden.

- Det ville være fantastisk ikke at skulle rejse. Jeg tror, alle har haft problemer med at komme tilbage fra Kharkiv til Gdansk.

- Det ville være vigtigt, men først og fremmest er det vigtigt, at vi vinder over Danmark, spiller god fodbold, arbejder hårdt defensivt og udnytter den plads, de giver os, siger Bayern München-spilleren.

Tysklands tur tilbage Polen efter kampen fra Kharkiv i Ukraine blev forsinket med en halv time torsdag morgen og holdet var først tilbage på deres hotel klokken 04.

Schweinsteiger var oplægger til begge Mario Gómez mål i kampen mod Holland. Danmark møder Tyskland klokken 20.45 søndag - samme tid som Holland spiller mod Portugal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.