Schweizer kører solo og vinder

Schweizeren Gregory Rast vandt sjette etape af Schweiz Rundt. Saxo-Tinkoff ser frem til fredagens bjergetape.

Schweizer kører solo og vinder

Schweizeren Gregory Rast gav torsdag lidt opmuntring til sin danske sportsdirektør på Radioshack, Kim Andersen, da han vandt sjette etape af Schweiz Rundt.

Schweizeren kørte væk fra tre andre udbrydere med lidt mere end en kilometer til mål. Fire udbrydere havde ligget i udbrud på det meste af den 188 kilometer lange, forholdsvis flade etape, og da de begyndte at angribe hinanden til sidst, var Gregory Rast den klogeste.

Det danske Saxo-Tinkoff-hold forsøgte at køre spurten om femtepladsen for Matti Breschel, men danskeren kom forkert rundt i sidste sving, og opgav nærmest at køre de sidste 100 meter.

Etapen gav ingen forskydninger i toppen, hvor schweizeren Mathias Frank (BMC) fortsat har 23 sekunders forspring til Saxo-Tinkoffs Roman Kreuziger.

Netop Kreuziger har holdet store forventninger til på fredagens etape, hvor det meget vel kan komme til at handle om den samlede sejr i løbet.

- I morgen venter en rigtigt hård afslutning, og det er ingen hemmelighed, at vi går efter sejren. Vi har et stærkt hold omkring Roman, og jeg tror på, at vi kan få den samlede sejr, siger holdets italienske sportsdirektør Fabrizio Guidi til holdets hjemmeside.

Fredag skal rytterne ud på 206 kilometer med tre stigninger undervejs. Kort før mål skal de op i mere end 2300 meters højde på Albulapass, inden en kort nedkørsel mod mål i La Punt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.