Schweizisk tennisstjerne melder fra til OL i Rio

Stanislas Wawrinka er skadet, og schweizeren kan derfor ikke deltage i tennisturneringen ved OL i Rio.

Tennis: Rogers Cup Foto: Scanpix/Nick Turchiaro

Tennis: Rogers Cup Foto: Scanpix/Nick Turchiaro

Endnu en tennisspiller melder fra til OL i Rio.

Denne gang er det schweiziske Stanislas Wawrinka, der ifølge det schweiziske tennisforbund må melde afbud på grund af en skade, oplyser Reuters.

Stanislas Wawrinka har en rygskade, som han forværrede, da han spillede turnering i Toronto for nylig.

Schweizeren er nummer fire på verdensranglisten, og afbuddet fra den 31-årige tennisstjerne kommer efter, at også landsmanden Roger Federer er ude med en skade resten af året og derfor heller ikke kommer i kamp ved OL.

Schweiz er i det hele taget hårdt ramt, da også nationens kvindelige tennisspiller Belinda Bencic har meldt afbud til OL med en skade.

- Jeg er meget trist, for efter Beijing og London (OL i 2008 og 2012, red.) ville jeg gerne have oplevet mit tredje OL i Brasilien, men desværre bliver det ikke muligt, siger Wawrinka i meddelelsen fra forbundet i Schweiz.

I øjeblikket er en af tennissportens største stjerner - Rafael Nadal - også tvivlsom, da han døjer med en håndledsskade, som har plaget spanieren siden French Open i maj.

Den canadiske Wimbledon-finalist Milos Raonic kommer heller ikke til OL, da han har meldt afbud grundet frygt for zikavirus.

Serbiske Novak Djokovic og briten Andy Murray, der ligger henholdsvis nummer et og to på verdensranglisten, stiller op ved OL.

OL begynder fredag 5. august i Rio de Janeiro i Brasilien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.