Scorer mål på stribe

Nordstjerneskolen klar til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold

Jublende glade drenge fra Nordstjerneskolen efter at sejren i kredsfinalen var i hus. Nu gælder det semifinalen i den store skoleturnering.Privatfoto

Jublende glade drenge fra Nordstjerneskolen efter at sejren i kredsfinalen var i hus. Nu gælder det semifinalen i den store skoleturnering.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Syv sejre på stribe og en målscore på 29-5 har sendt et hold skrappe fodboldspillere fra Nordstjerneskolen i semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold, der er verdens største af sin art og som afvikles for 52. gang i år.

I kvartfinalen for hold fra Jylland og Fyn gjorde eleverne fra 7.- 9. klasse på Nordstjerneskolen det af med Sct. Jacobi Skole fra Varde, som trods fordel af hjemmebane blev besejret med 2-0, og nu venter Hunderupskolen fra Odense i semifinalen, som skal spilles tirsdag 1. april.

- Desværre bliver det nok igen på udebane, men den udfordring tager vi også med, og drengene er parate til at udfordre Hunderupskolen, der består af mange U17 spillere fra OB, og som har været i Ekstra Bladet Skolefodbold-finalen de to seneste år, siger lærer Ricky Gade, der sammen med sin kollega Michael Thomsen står bag det stærke fodboldhold fra Nordstjerneskolen.

- Michael har været med hele vejen fra første kamp, mens jeg først er kommet med fra kvartfinalekampen, siger Ricky, der også beretter om, at det er et meget stærkt kollektiv, der har ført Nordstjerneskolen så langt i turneringen.

- Vi har en enkelt elev med fra 7. klasse, mens de øvrige er fra 9. klasse, og hovedparten spiller også i FfI på klubbens U17 hold.

Fodboldteamet fra Nordstjerneskolen følges i øvrigt flittigt til kampene af tre elever fra 9. klasse, nemlig Jonas T. Jensen, Anders Gaardbo og Asaf Mehakovic, der udgør en lille journalistgruppe og som har sørget for blandt andet livestreaming fra kampene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.