Scoringsproblemer

Aalborg Håndbolds angreb skyld i pludselige nederlag i ligaen

Jacob Bagersted er vendt tilbage efter en skade for Aalborg Håndbold. Foto: Lars Pauli. <i>Lars Pauli</i>

Jacob Bagersted er vendt tilbage efter en skade for Aalborg Håndbold. Foto: Lars Pauli. Lars Pauli

AALBORG:Det var lidt af et chok for Aalborg Håndbold, da man efter en rigtig god stime snublede i udekampen mod TMS Ringsted tidligere på ugen.

Dermed fortsætter mandskabet med at køre i stimer. Sæsonstarten bød på tre nederlag på stribe, derpå fulgte 11 sejre, og nu er det altså blevet til to nederlag igen, efter holdet også tabte til Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi er kommet ind i en lidt dårlig vane med at have problemer med at score mål, og det skal vi selvfølgelig gerne have lavet om. BSV holder vi eksempelvis nede på 22 scoringer, og så skal man vinde sådan en håndboldkamp, men det gør vi ikke, fordi vi har problemer offensivt, siger stregspilleren Jacob Bagersted.

- Defensivt kan man selvfølgelig altid dække lidt bedre op i nogle enkelte situationer, men jeg synes, vi har fået skabt et solidt fundament i den ende af banen, siger han.

Problemerne med at score kan dog blive udstillet endnu engang lørdag eftermiddag mod Team Tvis/Holstebro, der onsdag overtog den vigtige fjerdeplads, der giver point med videre i slutspillet.. Midtjyderne har nemlig et ganske godt forsvar, og de er ydermere bakket op af to gode målvogtere i Anders Petersen og Rasmus Schmidt Lind.

- Det er klart, at vi skal have bedret os offensivt, og i det hele taget er vi rigtigt tændte på at komme ind og få vasket pletten fra i onsdags væk, siger stregspilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.