Hobro

Se billederne: 900 elever samlet til Skole OL i Hobro

Stævnet har vokset sig til et af Danmarks største af sin slags

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billeder fra Skole OL på Bymarkskolen i Hobro. Foto: Martin Damgård

HOBRO:Mandag dystede 900 elever fra Mariagerfjords 4. og 5. klasser i 60 og 400 meter sprint, længdespring, boldkast og stafet, da Bymarkskolen i Hobro for andet år i træk var værter ved Skole OL.

Tirsdag går det løs igen - denne gang med 800 elever på 6. og 7. klassetrin bag målstregen. I alt når 1734 elever at være med i løbet af de to konkurrencedage. Det er 500 flere end sidste år, hvor skolen arrangerede sit første OL.

Faktisk har stævnet på blot et år vokset sig til et af Danmarks største Skole OL.

- Det er dejligt vejr. Man sveder lidt ekstra, men det er fedt, for man er sammen med vennerne, lød det fra 12-årige Benjamin Drap Vetter fra 5. A. på Bymarkskolen.

- Man møder en masse nye mennesker. Jeg har lige mødt en helt ny pige, som jeg kom til at snakke med, da hun gik forbi. Så nu har jeg fået en ny veninde, siger 12-årige Anna Dupont Ravn, der går i 5.C. på Mariager Skole.

- Det er med til at styrke fællesskabet, når man er sammen hele klassen en hel dag og bakker hinanden op, siger klassekammeraten Ida Bak Ovesen, 12 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst